Black Friday Laptops 2021

black friday laptop deals 2021Zit je thuis in lockdown? Gebruik je je laptop meer dan ooit voor school, werk of privé maar is deze niet meer van deze tijd? Dan is het Black Friday Laptops 2021 overzicht echt iets voor jou. Een laptop kopen is altijd een grote uitgave, daarom kunnen wij ons voorstellen dat je op zoek bent naar de beste laptop aanbieding. Wij helpen je die te vinden door alle Coolblue Black Friday 2021 laptops voor je een op rijtje te zetten. Klik hieronder snel door voor de beste deals!


Naar de Black Friday laptops

Wanneer begint Black Friday 2021?

De Black Friday laptops 2021 zijn ook dit jaar weer enorm scherp geprijsd! Een laptop online kopen is met de huidige landelijke situatie sowieso het lekkerst. Een paar klikken op de muis en je nieuwe notebook wordt de volgende dag al netjes thuisbezorgd. De Black Friday deals 2021 zijn altijd zo’n hype, dat je er wel snel bij moet zijn. Zo is het al goed om even te oriënteren waar jij je laptop allemaal voor gebruikt en waar de laptop dus allemaal aan moet voldoen qua specificaties. De Black Friday laptops die uiteindelijk in de actie komen, daarvan kun je dan gaan kijken of deze helemaal passen bij de wensen en specificaties die jij in je hoofd had! De Black Friday actie begint dit jaar op 26 november 2021 bij de grote retailers, maar ook online!


black friday laptop deals 2021

Nu het thuiswerken langzaamaan gemeengoed begint te worden zal je de laptop steeds vaker gebruiken. Doordat je de laptop veel intensiever gebruikt zul je merken dat deze wellicht niet meer aan je wensen voldoet. Het kopen van een nieuwe laptop is vaak een behoorlijke investering waardoor je geneigd bent om net iets langer met je huidige laptop te moeten doen. Met de Black Friday Laptop deals 2021 is dat niet langer nodig. Veel winkels hebben nu juist extra aantrekkelijke aanbiedingen. De beste Black Friday deals willen we graag met je delen.

Naar de 2021 deals

Black Friday laptops 2021

Net als tijdens andere editie zijn de Black Friday Laptop deals 2021 spectaculair te noemen. Naast de flinke besparing door het aanschaffen van een van de scherp geprijsde modellen, koop je nu ook een model wat helemaal up-to-date is. Je hoeft er ook niet de deur voor uit, je besteld jouw nieuwe laptop gewoon online. Je zoekt gewoon naar de laptop aanbieding die het beste bij je past en met een paar klikken sla jij je slag.

Shoppen met flinke kortingen

Het vinden van de juiste aanbieding kan een hele opgave zijn. In veel gevallen zal je in ieder geval een snelle processor willen hebben en voldoende opslagruimte. Doordat de huidige aanbiedingen niet beperkt zijn tot een paar modellen, zul je zonder problemen jouw favoriete laptop kunnen vinden tijdens de Black Friday deals. Je bent daarbij ook niet beperkt tot slechts een winkel, verschillende grote winkels doen mee met de spectaculaire aanbiedingen. Je hebt dus alle kans ook om echt te slagen in je zoektocht.

Bekijk alle kortingen

Je nieuwe laptop koop je met korting

Het kopen van een nieuwe laptop tijdens de Black Friday klinkt als een forse uitgave, maar dat valt in de praktijk mee. Nu de feestdagen voor de deur staan is het juist een zeer geschikt moment voor zo’n uitgave. In feite spreid je jouw budget op deze manier beter uit zodat je tijdens de feestmaand minder grote uitgaven hebt. Je slaat daarmee dus twee vliegen in een klap. Een ander bijkomend voordeel is dat je tijdens deze periode juist zelden misgrijpt. Wacht je namelijk te lang op die ene perfecte aanbieding, dan merk je snel genoeg dat de voorraad vrij beperkt is. In het slechtste geval moet je dan genoegen nemen met een alternatief waar je eigenlijk niet op zat te wachten. Dergelijke situaties kun je met de Black Friday deals 2021 eenvoudig voorkomen.

Naar de Black Friday laptops

Welke winkels hebben Laptops deals tijdens Black Friday

Verschillende webwinkels doen mee met de Black Friday laptops 2021. Zo heeft Mediamarkt Black Friday deals die je niet mag laten liggen. De laptop aanbieding waar je al zolang op hoopte ligt dan voor het grijpen. Ook andere winkels zoals BCC pakken flink uit. Dat geldt overigens ook voor Coolblue die meedoet met de Coolblue Black Friday 2021.

Naar Coolblue

Hp Chromebook Black Friday

Uiteraard heeft iedereen zijn eigen voorkeur en is niet elke laptop geschikt voor elk type gebruiker. Zo zal je hele andere wensen hebben als je een laptop zoekt voor je werk. Zo kan een grote opslagruimte belangrijk zijn als je veel foto’s of video’s bewerkt. Gebruik je jouw laptop voor het maken van technische ontwerpen, dan zal de grafische kaart belangrijker zijn. Wat je wensen ook zijn, tijdens de Black Friday Deals kan je zonder problemen de laptop vinden die het beste aansluit op je wensen. Bijkomend voordeel is dat er voor elk budget een goede laptop beschikbaar is. Je doet er dus verstandig aan om eerst te kijken waar jouw nieuwe laptop aan moet voldoen. Zo krijg je een helder beeld en weet je precies wat er mogelijk is met jouw budget.

Gaming laptop Black Friday

Naast een goede laptop voor het werk of voor je studie, kun je tijdens de Black Friday deals ook een zeer goede gaming laptop kopen met een flinke korting. Je bent dan voor een aanzienlijk lager bedrag de trotse eigenaar van een bijzonder snelle pc om je favoriete games te spelen. Zo ben je niet langer afhankelijk van je oude, vaak net iets te langzame gaming pc. Opeens speel je jouw favoriete games op topsnelheid en vragen jouw vrienden zich af waarom jij nu opeens wel onverslaanbaar bent.

Naar de Black Friday Gaming laptops

Wat zijn de beste Laptops deals tijdens Black Friday 2021

Wat de beste deal is in jouw situatie is afhankelijk van verschillende factoren. Zo is het van belang om te weten of jij de enige bent die gebruik maakt van de laptop of dat je deze moet delen met andere gezinsleden. Het kan bijvoorbeeld zinvol zijn om rekening te houden met schoolgaande kinderen die de laptop moeten gebruiken voor hun studie of schoolprojecten. Om je alvast een idee te geven van de laptops die echt in trek zijn tijdens de Black Friday hebben we de volgende top vijf voor je samengesteld. Elke laptop in dit rijtje is absoluut de moeite waard en kent een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

  • Acer Aspire A515-51G-55SC
  • Asus ZenBook UX410UA-GV298T
  • HP 15-db0930nd
  • HP Pavillion Gaming 15-cx0830nd
  • Lenova Yoga 530-14IKB 81EK00HWMH
  • Welke Laptops deals zijn nu al geldig

Mocht het verwarrend klinken, onthoud dan dat Black Friday de belangrijkste dag is om je slag te slaan. In sommige gevallen kan de korting oplopen tot 70%. Het kan dus zinvol zijn om de datum van 27 november alvast op te schrijven. Mocht je echt niet kunnen wachten, dan kan het slim zijn om Blue Friday in de gaten te houden. Dit is een initiatief van Cool Blue. Zij lanceerden de term Blue Friday om de week voorafgaand aan Black Friday onder de aandacht te brengen. Vanaf dat moment kun je al gaan shoppen met korting. Heb je echt veel te weinig tijd tijdens Black Friday of de dagen voorafgaand aan het kortingsfeest, check dan de deals tijdens Cyber Monday. Dit is de maandag na Black Friday en ook op die dag kun je nog talloze aanbiedingen treffen zodat je er eigenlijk nooit naast grijpt.

Naar de beste deals